Bộ câu hỏi chứng chỉ SAP Business One (Phần 2)


11.  For multicurrency a/c you can only conduct external bank reconciliation in local currency
a) True
b) False
Answer: a) True


12. At any point, you can change an account currency to multiple currencies, but you cannot change back
a) True
b) False
Answer: a) True

13. After accounts with segments are created you can always change back
a) True
b) False
Answer: b) False

14. You use Account code generator to create segments
a) True
b) False
Answer: a) True

15. Titles can be changed in the chart of accounts
a) True
b) False
Answer: b) False

16. Which transaction do you use, if you want to create or maintain G/L a/c and there properties
a) FINANANCIALS CHART OF ACCOUNTS
b) ACCOUNTING CHART OF ACCOUNTS
c) ACCOUNTING FINANANCIALS CHART OF ACCOUNTS
d) None of the above
Answer: a) FINANANCIALS CHART OF ACCOUNTS

17. Your company sells 10 different products in 20 different sales region, using account segmentation to track by region you would need
a) You cannot use account segmentation cause it limits you to 9.
b) You would need 200 segmented accounts
c) You would need 100 segmented accounts
d) Unlimited number of segmented account
Answer: b) You would need 200 segmented accounts

18.  There are how many segments dimension in SAP Business One
a) 10
b) 7
c) 9
d) Unlimited
Answer: c) 9

19.  In SAP Business One, an asset can be assigned to more than one asset class
a) True
b) False
Answer: b) False - an asset can only belong to one asset class

20.  There are how many types of asset class
a) 5
b) 3
c) 7
d) 2
Answer: d) 2

Câu hỏi chứng chỉ SAP Business One (Phần 1)
Tổng hợp câu hỏi thi chứng chỉ SAP Business One
Lịch sử SAP Business One
Những lý do doanh nghiệp nên chọn SAP Business One
Đăng kí dùng thử SAP Business One (SAP B1)

0 Nhận xét