Bộ câu hỏi chứng chỉ SAP Business One (Phần 11)


101. You can use the Profit Center report to display an over view of the posted cost and revenues
a) True
b) False
Answer: a) True


102. You can enter Profit Center, Dimension, Project directly in the relevant line items or the journal entry but not in the marketing document
a) True
b) False
Answer: b) False

103. The system provides a dunning wizard on the purchase menu that generates dunning letter for all outstanding vendors
a) True
b) False
Answer: b) False

104. Which of the statement are True to Customer Receivable Aging and Vendor Liabilities Aging
a) Both report allow you the information to all Business Partner account
b) You can specify an aging date after which the due date are to be calculated.
c) You can specify an interval in days, months or period after which items that are overdue are to be grouped.
d) You cannot display the report by posting date or due date
e) Both reports allow you to drill down to document level by double clicking on a customer
Answer: B, C & E

105. Which key is reserved for accessing online help
a) F5
b) F9
c) F12
d) Esc
e) None of the above
Answer: e) None of the above

106. How many business properties can be defined in Business partner master data
a) 69
b) 67
c) 64
d) 65
e) 68
Answer: c) 64

107. What are True to Dunning Wizard
a) Dunning Wizard print letters to your customer of their overdue invoices.
b) Dunning wizard is identified by unique name and the date
c) Dunning Wizard specify selection criteria, such as General Parameters, dunning level, the business partners and the document
d) You can accept but can't reject the recommendation on customer level or invoice level
e) The system prints or stores the dunning level and the date of the dunning run in the AR invoices and the lowest dunning level from the invoice in the customer master record
Answer: A, B & C

108. Which of the following server allows you to integrate Non-SAP system
a) DI API
b) UI API
c) DI
d) All the above
Answer: c) DI

109. Define the term COM in SAP Business One
a) Consistant Object Model
b) Component Object Model
c) Corrective Object Model
d) There is no such term in SAP B1
Answer: b) Component Object Model

110. Most of the application in SAP B1 is carried out locally and largely independent of server performance
a) True
b) False
Answer: a) True

0 Nhận xét