Bộ câu hỏi chứng chỉ SAP Business One (Phần 1)


1. How many options are there for setting up batches in SAP Business One?
a) 3
b) 5
c) 2
d) Unlimited
Answer: a) 3 - They are released, not accessible, and locked


2. If you want to create the batch numbers only when you issue them, you should select the management method on
a) Every transaction
b) On release only
c) Both
d) None
Answer: b) On release only

3. In the batch or serial number transaction number report shows the direction of items Green represent
a) Goods receipts
b) Sales Order
c) Purchase order
d) None
Answer: a) Green represent- good issue, Red- goods issue, Yellow- sales order

4. In SAP Business One, it is possible to select batches automatically
a) True
b) False
Answer: a) True

5. Which of the stock valuation method is also known as actual cost valuation method?
a) FIFO
b) MOVING AVERAGE
c) STANDARD PRICE
d) LIFO
Answer: a) FIFO, first in first out

6. When do you use posting template in SAP Business One
a) Tax
b) Budgeting
c) Reporting purposes
d) Reoccurring postings
Answer: d) Reoccurring postings

7. How many control accounts can you have in SAP Business One?
a) 3
b) 5
c) 12
d) Unlimited
Answer: d) Unlimited

8. Which budget scenario will be the budget check or be run against the main budget
a) Main
b) Pessimistic
c) Optimistic
d) All
Answer: a) Main - Optimistic and pessimistic are for reporting purposes only

9. SAP Business One does not handle accounting in two parallel currencies
a) True
b) False
Answer: b) False - LOCAL AND SYSTEM CURRENCY

10. To define local and system currency choose
a) ADMINSTRATION SYSTEM INTIALIZATION COMPANY DETAILS on the basic initialization tab
b) ADMINSTRATION SYSTEM CURRENCY COMPANY DETAILS on the basic initialization tab
c) FINANCIALS ADMINSTRATION SYSTEM INTIALIZATION COMPANY DETAILS on the basic initialization tab
d) None of the above
Answer: a) ADMINSTRATION SYSTEM INTIALIZATION COMPANY DETAILS on the basic initialization tab

Tổng hợp câu hỏi thi chứng chỉ SAP Business One
Lịch sử SAP Business One
Những lý do doanh nghiệp nên chọn SAP Business One
Đăng kí dùng thử SAP Business One (SAP B1)

0 Nhận xét